Vianočná pošta

07.12.2015 21:28

Vianočný čas je obdobím, kedy si ľudia už od nepamäti želajú jeden druhému zdravie, šťastie, spokojnosť a rodinnú pohodu. Ako však zaželať niekomu, kto je od nás vzdialený stovky kilometrov? No predsa prostredníctvom listu či vianočnej pohľadnice. A práve tento týždeň sa s takýmito pozdravmi roztrhlo vrece.

Najskôr nám prišla krásna pohľadnica zo strážskeho cirkusu Twingring. Spolu s ňou z obálky vypadla aj pohľadnica Stráže, aby sme si aspoň trošku vedeli predstaviť mesto, z ktorého k nám pricestovala.

No a ďalšie prekvapenie nás čakalo dnes. Pani sekretárka nám priniesla obrovitánsku obálku, v ktorej sa ukrýval nádherný pozdrav z Cirkusu medvídka Míši, ktorý sa nachádza v českom mestečku Koloveč. Okrem trblietavého macka s anjelskými krídlami sa v obálke ukrývala aj zašifrovaná správa. Po rozlúštení pomocou aplikácie určenej na čítanie QR kódov, sme konečne rozlúštili tajuplný pozdrav. A čo nám teda prajú naši českí kamaráti? "Ať Vás medvídek andílek ochraňuje po celý dlouhý rok." 

Ďakujeme za nádherné priania a prajeme našim kamarátom veľa ďalších tvorivých nápadov a úspešných projektov aj v ďalšom roku.

—————

Späť